Details

Hemen anlatayım üşenmeyip girip hemen çıkan sayacımız var.
İnanlarımız inanmayanlarımız var.
Tepkileriniz var;
Uydurmasyon : Yok artık daha neler.
Sallamasyon : Sıkılamışsın kızım sen bunu.
Sansasyon : Gerçek olsaydı olay olurdu.
Kimyon : Baharat tadında.
Tepki göstermeyi unutmayın!
Sorularınız varsa da buradan alabilirim ----> http://www.formspring.me/dogalsecilim


19 Nisan 2012 Perşembe

Önemli olan o değil

Nasrettin Hoca eşeğe ters binmişmiş eee ne var yani biz bisikletin arkalığına ters binerdik, sırt sırta verelim diye (nedeni şu an uydurdum sadece eğlenmek içindi ya) O bisiklette ne akrobatik hareketler... El salmak falan mesele değildi, pedalları arkada oturan çevirirken el salık gitmek işte o marifetti, eller salık iki delinin birbirini öpmeye çalışması işte o manyaklıktı, bisikletle kaykaydan inmek işte o salaklıktı (bunu yapan tabi ki kardeşim) 
Bisiklet kullanmak çocukluktu, 7.sınıfa gelmişiz artık çocuk değiliz (ben de 11 yaşında artık büyüdüğünü sananlardanım) motosiklet kullanmaya başlamanın vakti gelmişti. Bindik Sevalle gidiyoruz gayet, bisiklette denge sağlamayı elimizi sallasak ellisi der gibi yaptığımızdan hiç sorun olmadı, dönüşe geldik e ben dönerken elimi bisikletteki gibi arkaya doğru döndürünce istemeden motora gaz vermişim (evet bazen insanları da istemeden gaza getiriyorum sonra yazık oluyor) çöp bidonuna doğru yol alıp kaldırıma çarpıp çöplüğün dibine düşmemle annemin "İyi misin kızım?" demesi aynı saniyelerde (bu soruda 'manyamadın değil mi'nin yattığını hepimiz sezdik değil mi? hah tamam devam edebilirim) "Motoru kullanmadan çöpe atmasaydın iyiydi." diye bağırıyor babam da ardından. (yazar burada kullanıp kullanıp çöpe atan insanlardan değilim demeye getiriyor ADETA) Sonuç olarak düşmekten değil gülmekten yerlere yattığımı söylediğimde kimse de çıkıp yalancı demedi. Motor maceralarımız dakka bir gol bir gibi başladığı için efsaneleşerek büyüdü. 1 hafta olmuş kullanmaya başlayalı bizim motorun mazotu bitmiş Seval'in arkasına bindim bende petrol ofisine gidiyoruz (sanırım arkasına binmemin nedeni bu şu an hatırlamıyorum neden ben benimkini kullanmıyorum neyse) Seval "Bunda da el salabilir miyiz ki?" dedi, ben direk düşünmeden "Neden olmasın canım? Bisiklette o kadar usta biz salamayacağız da kim salacak" dedim, düşünsem tabi böyle demem gaz vermeyince nasıl gidecekse. Benden gaza getiren onay cümlesini duyan Sevalim saldı ellerini "Oooo bak gidiyoruz" dedim tabi bir süre sonra yavaşladıııııık ve yerdeyiz.
Bir de yokuş çıkarken yer çekimine yenik düşerek arkamda oturan kardeşimi düşürüşüm vardır ki tamamen fizik bilmeyişimden.
Arabaya geçince neler olacak bakalım demiyorum ve daha sürücü kursuna giderken yaşıyorum. Kırmızı ışıkta durduktan sonra 3. vitesle kaldırıyorum arabayı (ve bunu 3 kere falan yaptım sanırım kurs boyunca, bi de motordan neden böyle ses geliyor ki demen var ki takdire şayan) kardeşimle anlatıyorum telefonda baaah baaah verdiği cevaba bak "O da bir şey mi babam bugün 4'te kaldırdı." Tesadüf falan yok yaa babamın kızıyım işte hıh.

2 yorum:

  1. Anlaşılan çok fazla deliyiz :) Kendini sakatlamadığın sürece sorun yok devam et :)

    YanıtlaSil
  2. Ahahahahaah aşırı deliyim :D valla sakatlıklarım da var da kardeşim kadar değil :D o yüzden ben ailede az deli sayılıyorum :D

    YanıtlaSil